“Oferim un ampli ventall de serveis d'assessoria a les províncies de Girona i Barcelona orientats tant per a empreses com a autònoms i particulars, sempre anticipant les seves necessitats.”

Com a professionals del sector, donem serveis d’assessoria fiscal, assessoria jurídica, comptable, laboral i financera, així com la gestió de tasques administratives.

El nostre objectiu com a consultors de negocis, autònoms i particulars és donar solucions a les diferents situacions en la que els nostres clients troben en cada moment. L’assessoria és una tasca essencial per garantir la continuïtat i sostenibilitat de qualsevol activitat empresarial a més a més de la gestió de temes particulars. És per aquest motiu que comptant amb els serveis d’assessoria de Calders Economistes trobaràs acompanyament continuat i especialitzat.

Assessoria per a empreses

Gràcies a la nostra experiència en múltiples sectors, el nostre equip d’assessors li oferiran els seus coneixements i consells a tots els nivells per fer créixer la seva empresa.  Amb especialistes en assessoria fiscal laboral, assessoria jurídica i financera, podem donar resposta a totes les situacions a les que s’enfronti el seu negoci i avançar-nos a les possibles dificultats futures

Assessoria per a autònoms

Els autònoms acostumen a necessitar la figura d’un assessor de confiança per portar bàsicament la seva fiscalitat. Aquestes tasques més de gestió, no són més que un petit punt a cobrir per la figura de l’autònom. Però al llarg de la seva trajectòria professional necessitarà també un especialista per tal de potenciar el creixement sostenible del seu negoci i la organització de possibles estructures empresarials. A Calders Economistes, et volem acompanyar al llarg de teva evolució professional.

Assessoria per a particulars

Els serveis d’assessoria més comuns que demanen els particulars són els de la presentació de la seva fiscalitat davant de l’Agència Tributaria. És el cas, per exemple, de la presentació de la declaració de la Renda. A Calders Economistes trobarà el teu gestor personal amb el que, a més, podrà comptar quan afronti dubtes o situacions jurídiques o laborals. El nostre equip d’advocats està a la seva disposició.

Membre de

logo aedaf
logo economistes de catalunya
logo gestors administratius de catalunya