Calders Economistes som especialistes en assessoria fiscal per a autònoms de forma integral. Com a autònom, potser necessites suport en la gestió de la teva fiscalitat i l’assessorament econòmic en general. A Calders Economistes, trobaràs un un equip de professionals especialitzats en diferents sectors i activitats fiscals que t’ajudaran a potenciar al màxim el teu negoci. Fes servir els nostres serveis d’assessoria per autònoms.

En Calders, entenem l’importància d’iniciar un negoci amb una estructura legal òptima segons les necessitats de l’empresa . Oferim una gamma completa de serveis per a la constitució de societats i l’establiment dels estatuts socials adaptats a les necessitats específiques de cada empresa a Girona.

 

Contacta amb els nostre equip d'especialistes en assessoria fiscal per a autònoms a Girona

  He llegit i accepto la Política de Privacitat

  RESPONSABLE: Calders Economistes S.L. | FINALITAT: donar-li resposta davant sol·licitud d'informació o serveis. | LEGITIMACIÓ: acceptes de forma expressa, lliure i inequívoca la recollida de les teves dades i el consegüent tractament. | DESTINATARIS: les dades facilitades s'ubicaran en el nostre servidor i no seran cedides a tercers, excepte obligació legal. | DRETS: té drets d'accés, rectificació, portabilitat, cancel·lació, oposició i oblit de les seves dades. Pot exercir aquests drets sol·licitant-ho a través del correu info@calderseconomistes.es. | PROCEDÈNCIA: del propi interessat.

  Àrees de la nostra assessoria fiscal per a autònoms

  • Planificació i control de la política fiscal amb objectius a mig i llarg termini.

  El nostre compromís és guiar-te en el camp de la planificació fiscal amb l’objectiu d’optimitzar la tributació del teu negoci i establir mecanismes preventius que assegurin el compliment efectiu de la legislació fiscal vigent. Realitzem de manera sistemàtica les gestions i tasques d’assessorament comptable essencials, tant en l’inici de cada any com en les reunions de pre-tancament comptable.

  • Planificació de les obligacions fiscals segons l’evolució del negoci.

  A Calders Economistes, podem oferir-te una planificació detallada de les teves obligacions fiscals, ajustada segons l’evolució del teu negoci. Anticipant-nos de manera proactiva a les teves necessitats, col·laborem per establir estratègies fiscals personalitzades que s’adeqüin al creixement continu de la teva activitat com a autònom. Mitjançant aquest enfocament, assegurem una gestió fiscal optimitzada que no només compleix amb els requisits legals, sinó que també contribueix al teu èxit empresarial a llarg termini.

  • Preparació, anàlisi i presentació de l’Impost de la Renda i Patrimoni.

  En tots els impostos que hagis de presentar, t’oferim l’anàlisi, preparació i presentació de l’Impost de la Renda i Patrimoni, adaptant-nos al teu tipus d’activitat com a autònom.

  • Estudis de repercussions tributàries en operacions d’inversions.

  A Calders Economistes, analitzem les repercussions tributàries de les teves inversions amb un enfocament proactiu. T’oferim una anàlisi precisa per anticipar-te als possibles impactes fiscals, assegurant la conformitat amb les normatives vigents i protegint el teu patrimoni empresarial.

  • Representació davant de l’Agència Tributària-Inspeccions fiscals.

  Davant d’inspeccions fiscals per part de l’administració, pots comptar amb la nostra representació experta i assessorament fiscal. Des de Calders Economistes, estem a la teva disposició per prevenir sancions davant els procediments d’inspecció. Amb la nostra assistència, et proporcionem la tranquil·litat i la seguretat necessàries per afrontar aquests processos amb confiança, assegurant la defensa dels teus interessos i la conformitat amb les normatives tributàries vigents.

  • Auditoria Fiscal.

  Per iniciar la gestió del teu projecte i evitar contingències, t’oferim i recomanem realitzar una auditoria fiscal. Això ens permetrà analitzar de manera exhaustiva els teus registres comptables, moviments econòmics i operacions realitzades, juntament amb tota la documentació pertinent.

  A Calders Economistes, oferim un assessorament fiscal de qualitat, integrable amb la resta de serveis que puguis precisar com a autònom.