Quan es tracta de posar en marxa un nou negoci, la constitució de societats a Girona i l’establiment dels estatuts socials són passos crucials. Molts emprenedors i empresaris a Girona busquen orientació i assistència en aquest procés, i és en aquest punt on Calders Economistes pot oferir el suport necessari.

 

constitució de societats a Girona

Contacti amb els nostres advocats especialistes en constitució de societats a Girona

  He llegit i accepto la Política de Privacitat

  RESPONSABLE: Calders Economistes S.L. | FINALITAT: donar-li resposta davant sol·licitud d'informació o serveis. | LEGITIMACIÓ: acceptes de forma expressa, lliure i inequívoca la recollida de les teves dades i el consegüent tractament. | DESTINATARIS: les dades facilitades s'ubicaran en el nostre servidor i no seran cedides a tercers, excepte obligació legal. | DRETS: té drets d'accés, rectificació, portabilitat, cancel·lació, oposició i oblit de les seves dades. Pot exercir aquests drets sol·licitant-ho a través del correu info@calderseconomistes.es. | PROCEDÈNCIA: del propi interessat.

  Servei de Constitució de Societats i Estatuts Socials

  En Calders, entenem l’importància d’iniciar un negoci amb una estructura legal òptima segons les necessitats de l’empresa . Oferim una gamma completa de serveis per a la constitució de societats i l’establiment dels estatuts socials adaptats a les necessitats específiques de cada empresa a Girona.

  Orientació expert per establir el futur de la teva empresa a Girona

  • Assessorament i Creació de Societats.

  Guiem els nostres clients en el procés de constitució d’una empresa, des de l’elecció del tipus societari més adequat fins a l’elaboració i presentació de la documentació legal necessària.

  • Redacció d’Estatuts Socials.

  Elaboració detallada dels estatuts socials de l’empresa, assegurant-ne la coherència amb la normativa legal vigent i incorporant totes les disposicions necessàries per al bon funcionament de la societat.

  • Suport en Tràmits Administratius.

  Orientació i assistència en tots els tràmits administratius necessaris per a la correcta constitució de la societat, incloent inscripcions, obtenció de documents i registres oficials.

  • Acompanyament en Processos Legals.

  En cas de necessitat, oferim representació i assistència legal durant tot el procés de constitució, assegurant que tots els passos es compleixin segons la normativa legal

  Assessorament en la creació de la teva empresa a Girona

  Estem compromesos a oferir un servei transparent, íntegre i adaptat a les necessitats de cada client.

  La nostra prioritat és assegurar-nos que cada empresa que ajudem a establir a Girona ho faci sobre una base sòlida i amb un marc legal adequat. Amb un equip altament qualificat i experimentat, aspirem a oferir solucions empresarials personalitzades que contribueixin al creixement i èxit continuat de les empreses a la nostra regió.

  En resum, a Calders Economistes, estem aquí per simplificar el procés de constitució de societats i estatuts socials per a les empreses a Girona. La nostra missió és proporcionar una guia experta i un suport integral perquè els empresaris puguin establir les bases sòlides dels seus negocis sense contratemps legals.

  Si estàs pensant en crear una empresa a Girona i necessites ajuda amb la constitució de la teva societat i la redacció dels estatuts socials, estem aquí per ajudar-te.