Si està buscant un advocat especialista en propietat intel·lectual i industrial, per tant, en tot allò referent a marques, noms comercials, dissenys industrials, patents, drets d’autor, etc., no dubti en contactar amb Calders . Som un despatx professional amb seu a Girona i oficines a diversos municipis de la província de Girona i Barcelona.

 

Advocats propietat industrial a girona

Contacti amb els nostres advocats especialistes en propietat industrial i li donarem una resposta el més aviat possible.

  He llegit i accepto la Política de Privacitat

  RESPONSABLE: Calders Economistes S.L. | FINALITAT: donar-li resposta davant sol·licitud d'informació o serveis. | LEGITIMACIÓ: acceptes de forma expressa, lliure i inequívoca la recollida de les teves dades i el consegüent tractament. | DESTINATARIS: les dades facilitades s'ubicaran en el nostre servidor i no seran cedides a tercers, excepte obligació legal. | DRETS: té drets d'accés, rectificació, portabilitat, cancel·lació, oposició i oblit de les seves dades. Pot exercir aquests drets sol·licitant-ho a través del correu info@calderseconomistes.es. | PROCEDÈNCIA: del propi interessat.

  Si és titular de determinades creacions immaterials, per haver-les desenvolupat, creat o explotat, aquestes constitueixen un actiu valuós que és necessari protegir i garantir els drets d’exclusiva, al seu favor.

  És important gaudir de protecció per a poder explotar en exclusiva tots els drets que es deriven d’aquestes creacions, com són els drets econòmics, patrimonials, morals, etc., per diferenciar els seus productes i serveis en el mercat econòmic, crear una imatge pròpia enfront als competidors, així com també per evitar que tercers puguin fer ús d’aquestes creacions o utilitzar-les en les seves relacions, entre d’altres aspectes.

  Els nostres serveis en matèria de propietat intel·lectual i industrial engloben des de l’assessorament previ a la creació immaterial, i un cop creada aquesta, la determinació del millor sistema de protecció, el seu àmbit territorial, la forma de comercialització, distribució, etc., així com la realització de tots els tràmits pertinents davant dels organismes que corresponguin fins a dotar de protecció a la seva creació.

  Advocats especialistes en Propietat Industrial

  Les noves tecnologies i especialment l’Internet, han modificat la forma de relacionar-nos i de interactuar, així com també la forma de presentació en el mercat, això doncs, ha esdevingut necessari protegir les creacions per evitar imitacions o copies d’aquestes, disposar d’una imatge pròpia corporativa, i dels productes i serveis prestats, que permeti distingir-se i diferenciar-se de la resta de competidors.

  Es detallen a continuació, a tall d’exemple, alguns dels serveis que presten els nostres advocats experts en propietat industrial:

  • Estudi previ pel registre i protecció de qualsevol dret de Propietat Industrial (marca, patent, disseny industrial, drets d’autor, etc.)
  • Tràmits, gestions davant els organismes competents a nivell Espanyol, de la Unió Europea i també a nivell Internacional per a protegir aquestes creacions.
  • Accions extrajudicials i judicials en defensa d’aquests drets i de les seves creacions, davant de qualsevol tipus d’infracció o vulneració.

  Advocats especialistes en gestió, comercialització dels Drets de Propietat Industrial

  Un cop protegida la creació immaterial, i en alguns casos, es procedirà a la seva comercialització, venta, distribució, etc., per a l’obtenció de beneficis, pel que es necessari dissenyar la millor estratègia de comercialització en funció del tipus de  creació de la que es tracti.

  En aquest àmbit, els nostres advocats també presten serveis que es detallen a continuació, a tal d’exemple:

  • Estudi, anàlisis, i assessorament, respecte la forma de comercialització i distribució dels drets o de les creacions protegides.
  • Confecció, redacció i preparació de qualsevol tipus de contracte relacionat amb l’explotació econòmica d’aquest drets (distribució, cessió, franquícia, acords de confidencialitat, etc.).
  • Estudi, anàlisis i gestió respecte operacions de compra i venta d’aquests drets, així com també redacció i preparació de contractes i acords que se’n derivin.

  Contacti amb els nostres advocats especialitzats en Propietat Intel·lectual i Industrial, i deixi’s assessorar per professionals.