La mediació és un sistema extrajudicial que permet evitar recórrer a processos judicials que en moltes ocasions poden ser de llarga duració. Des de Calders, li oferim un servei a través d’especialistes per tal d’obtenir resultats davant de processos de l’àmbit civil i familiar i així evitar el procés judicial.

Com a tercer subjecte, el nostre mediador professional recollirà tota la informació facilitada per oferir-vos les opcions per arribar a un acord. Per descomptat, la imparcialitat amb les dues parts implicades estarà garantida en tot el procés.

 

mediació conflicte civil familiar

Contacti amb els nostres mediadors professionals per donar solució al conflicte

  He llegit i accepto la Política de Privacitat

  RESPONSABLE: Calders Economistes S.L. | FINALITAT: donar-li resposta davant sol·licitud d'informació o serveis. | LEGITIMACIÓ: acceptes de forma expressa, lliure i inequívoca la recollida de les teves dades i el consegüent tractament. | DESTINATARIS: les dades facilitades s'ubicaran en el nostre servidor i no seran cedides a tercers, excepte obligació legal. | DRETS: té drets d'accés, rectificació, portabilitat, cancel·lació, oposició i oblit de les seves dades. Pot exercir aquests drets sol·licitant-ho a través del correu info@calderseconomistes.es. | PROCEDÈNCIA: del propi interessat.

  La mediació professional en la resolució de conflictes

  Quan dues parts no es posen d’acord en un assumpte que pot arribar a judici, sempre hauria de plantejar-se l’opció de la mediació. Per evitar processos judicials llargs en conflictes complexos, la mediació s’ha demostrat àmpliament efectiva. Encara que, per descomptat, les dues parts han d’estar disposades a cedir i negociar.

  Per descomptat, totes dues parts han d’estar disposades a incloure la figura del mediador, per la qual cosa ha d’existir una certa intenció de solucionar el conflicte. Normalment és una de les parts la que fa la proposta a l’altra per a solucionar el conflicte a través de la mediació. També pot ser el mateix jutge el que recomani un procés de mediació en funció del cas.

  Cal comentar que en el cas de la mediació, el que s’intenta és facilitar l’acostament i obtenir una solució negociada al conflicte. El mediador no té potestat per a decidir unilateralment com pot ocórrer en altres mètodes de conciliació o arbitratge.

  Un dels principals beneficis de la mediació, com queda patent, és l’estalvi en costos judicials que pot arribar a comportar. També, s’escurcen els temps per a la solució del conflicte, evitant les possibles demores en els jutjats.

  Recórrer a la mediació acostuma a ser de gran ajuda, però en cas de no arribar a acord sempre podrà seguir-se un curs legal rutinari o decantar-se per mecanismes com l’arbitratge.

  Els advocats especialistes en mediació de Calders Economistes poden solucionar els vostres dubtes sigui com sigui el cas en el qual li pot interessar recórrer a la mediació. En parlem?