Des de Calders Economistes sabem dels dubtes a l’hora d’afrontar temes relacionats amb la protecció de dades per a empreses i autònoms.

La Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i Garantia dels Drets Digitals, més coneguda com LOPD, és d’obligat compliment de la mateixa manera que el Reglament General de Protecció de Dades o RGPD.

protecció dades empreses

Per aquest motiu, hem dissenyat un servei integral d’assessorament per a empreses. La digitalització dels negocis i l’intercanvi continu de dades amb clients i proveïdors, fa necessari disposar d’un reglament intern per complir amb la LOPD.

Oferim un servei d’assessoria personalitzat en funció de cada empresa, segons les seves necessitats. El nostre equip cobrirà tots els àmbits de l’assessorament i gestió en matèria de protecció de dades.

Contacti amb els experts en LOPD i RGPD per a empreses

  He llegit i accepto la Política de Privacitat

  RESPONSABLE: Calders Economistes S.L. | FINALITAT: donar-li resposta davant sol·licitud d'informació o serveis. | LEGITIMACIÓ: acceptes de forma expressa, lliure i inequívoca la recollida de les teves dades i el consegüent tractament. | DESTINATARIS: les dades facilitades s'ubicaran en el nostre servidor i no seran cedides a tercers, excepte obligació legal. | DRETS: té drets d'accés, rectificació, portabilitat, cancel·lació, oposició i oblit de les seves dades. Pot exercir aquests drets sol·licitant-ho a través del correu info@calderseconomistes.es. | PROCEDÈNCIA: del propi interessat.

  Servei d'adaptació al compliment de les lleis de protecció de dades per a empreses

  Ara podrà complir amb el RGPD, obligatori des del 25 de Maig de 2018 i amb la Llei Orgànica de Protecció de Dades, de forma eficaç.

  En primer lloc, ens reunirem amb els responsables de la seva empresa per avaluar el nivell de compliment actual. Analitzarem la situació per traçar un pla d’acció.

  Després, procedirem a generar i redactar el Document de Seguretat i els contractes de cessió de dades necessàries. Els guiarem en tot el procés per implantar els procediments de compliment sobre la normativa de protecció de dades.

  Si la seva empresa compta amb canals online en els quals també es gestionin dades de proveïdors o clients, també haurem de adaptar-los degudament.

  Finalment, podem fer el seguiment de la seva activitat per a futures necessitats en matèria de protecció de dades. El nostre servei LOPD i RGPD per a empreses pot ser recurrent davant necessitats concretes o canvis en les lleis actuals.