El passat 14 de gener de 2021 va entrar en vigor el Reial Decret 901/2020, de 13 d’octubre. Amb ell, es regulen els plans d’igualtat per a empreses i es modifica el Reial Decret 713/2010, de 28 de maig.

Des de març de 2022 ja és obligatori comptar amb un pla d’igualtat a empreses de 50 a 100 treballadors. Per empreses de més de 100 treballadors va haver-hi dos fases més des del 7 de març de 2020.

 

plans d'igualtat per a empreses Girona

 

Si el seu negoci encara no compta amb ell, li recordem que a Calders Economistes som especialistes en l’elaboració de plans d’igualtat per a empreses. Compleixi amb les obligacions legals i laborals el més aviat possible.

Posa't en mans d'experts en la elaboració de plans d'igualtat per a empreses

  He llegit i accepto la Política de Privacitat

  RESPONSABLE: Calders Economistes S.L. | FINALITAT: donar-li resposta davant sol·licitud d'informació o serveis. | LEGITIMACIÓ: acceptes de forma expressa, lliure i inequívoca la recollida de les teves dades i el consegüent tractament. | DESTINATARIS: les dades facilitades s'ubicaran en el nostre servidor i no seran cedides a tercers, excepte obligació legal. | DRETS: té drets d'accés, rectificació, portabilitat, cancel·lació, oposició i oblit de les seves dades. Pot exercir aquests drets sol·licitant-ho a través del correu info@calderseconomistes.es. | PROCEDÈNCIA: del propi interessat.

  Què són els plans d'igualtat?

  Els objectius dels plans d’igualtat per a empreses són vetllar per una igualtat efectiva a dins de l’empresa. Promoure la igualtat de gènere és un objectiu del govern i els plans d’igualtat són la base per posar límits i promoure’n el seu compliment.

  Es pretén evitar la discriminació per raons de gènere, prevenir i erradicar l’assetjament sexual i propiciar la igualtat d’oportunitats entre d’altres coses.

  Per tant, els plans d’igualtat per a empreses, són un conjunt ordenat de mesures, adoptades després de fer un diagnòstic de situació, tendents a assolir la igualtat de tracte i d’oportunitats entre dones i homes i eliminar la discriminació per raó de sexe a l’empresa.

  Procés d'implementació d'un pla d'igualtat

  Des de Calders Economistes realitzem un primer anàlisis de situació per establir quin és l’estat actual de l’empresa. Segons els criteris legislatius, establim entrevistes amb els responsables d’àrea i seguidament establim els objectius de millora i implementació que ens serviran de guia per la confecció del pla d’igualtat de la seva empresa. El protocol final serà presentat i analitzat entre l’equip laboral de Calders Economistes i la seva empresa per tal de aclarir qualsevol dubte que hi hagi del pla final i la seva implementació.

  Gràcies als professionals de Calders Economistes i al nostre servei d’elaboració de plans d’igualtat per a empreses podrà complir amb les lleis i promoure la igualtat a les arrels de la seva empresa.