Calders Economistes li assessorem des de la gestió econòmica i financera, fins al suport en la recerca de solucions de finançament. Som la seva assessoria financera per a empreses de total confiança.

Ja sigui per necessitats de creixement o palanquejament financer, les empreses poden necessitar solucions i en la seva elecció hi ha molts elements a tenir en compte. Una decisió encertada necessitarà una bona planificació financera i l’avaluació de totes les opcions de finançament possibles. En Calders li oferim el de realitzar una anàlisi exhaustiva de les possibilitats que s’adeqüin a la seva empresa. De la mateixa manera, l’ajudem en l’elecció i obtenció de finançament, així com en la negociació amb bancs i entitats financeres.

assessoria financera per a empreses

Contacti amb el nostre equip de professionals en assessoria financera i li donarem una resposta el més aviat possible.

  He llegit i accepto la Política de Privacitat

  RESPONSABLE: Calders Economistes S.L. | FINALITAT: donar-li resposta davant sol·licitud d'informació o serveis. | LEGITIMACIÓ: acceptes de forma expressa, lliure i inequívoca la recollida de les teves dades i el consegüent tractament. | DESTINATARIS: les dades facilitades s'ubicaran en el nostre servidor i no seran cedides a tercers, excepte obligació legal. | DRETS: té drets d'accés, rectificació, portabilitat, cancel·lació, oposició i oblit de les seves dades. Pot exercir aquests drets sol·licitant-ho a través del correu info@calderseconomistes.es. | PROCEDÈNCIA: del propi interessat.

  Serveis en assessoria financera per a empreses

  Assessorament dels estats financers.

  Avui dia és fonamental comptar amb una informació comptable i financera fiable, que permeti tenir una visió en el temps de l’empresa. És a dir, es podran prendre decisions que s’anticipin a les necessitats que sorgeixin i detectar qualsevol possible incidència patrimonial.

  D’altra banda, en casos de compra, fusió o adquisició d’empreses, és fonamental revisar els estats financers i balanç de les societats.

  Reestructuració financera.

  En Calders creiem que una reestructuració financera ha de ser part d’un procés integral de l’empresa. I per tenir èxit i millorar financerament a l’empresa, s’ha de planificar i estructurar a consciència. Per això li recomanem estructurar-se internament acompanyats per un grup d’assessors financers especialitzats.

  Planificació i seguiment de fonts de finançament.

  Un cop analitzats els estats financers i definides les necessitats, cal decidir les fonts de finançament que s’utilitzaran en la consecució dels objectius.

  El finançament pot ser interna o externa, depenent de la situació financera de l’empresa i la immediatesa de les necessitats. És imprescindible planificar els terminis de necessitats financeres i, en funció dels recursos propis i la situació de l’empresa, seleccionar les fonts de finançament. Calders Economistes és la seva assessoria financera per a empreses.

  Li ajudem a conèixer la situació financera de la seva empresa, visualitzar possibles problemes o oportunitats i buscar solucions o vies d’acció.

  Comptem amb un equip de professionals experts en assessoria financera per a empreses i coneixedors del mercat.