Calders Economistes som especialistes en assessoria fiscal per a empreses. A través d’un equip de professionals especialitzats en diferents sectors i activitats econòmiques, els hi oferim un servei d’assessorament integral.

Per a nosaltres és essencial anticipar-nos a les seves necessitats. I, més encara, aconseguir l’optimització contínua de la tributació dels nostres clients. Si vol un servei d’assessorament fiscal eficaç i òptim per al seu negoci, contacti amb els nostres professionals. Entendrà de seguida què és un servei de màxima confiança.

 

assessoria fiscal per a empreses

Contacti amb el nostre equip de professionals en assessoria fiscal i li donarem una resposta el més aviat possible.

  He llegit i accepto la Política de Privacitat

  RESPONSABLE: Calders Economistes S.L. | FINALITAT: donar-li resposta davant sol·licitud d'informació o serveis. | LEGITIMACIÓ: acceptes de forma expressa, lliure i inequívoca la recollida de les teves dades i el consegüent tractament. | DESTINATARIS: les dades facilitades s'ubicaran en el nostre servidor i no seran cedides a tercers, excepte obligació legal. | DRETS: té drets d'accés, rectificació, portabilitat, cancel·lació, oposició i oblit de les seves dades. Pot exercir aquests drets sol·licitant-ho a través del correu info@calderseconomistes.es. | PROCEDÈNCIA: del propi interessat.

  Àrees de la nostra assessoria fiscal per a empreses

  • Planificació i control de la política fiscal.

  En Calders li assessorem en l’àmbit de la planificació fiscal amb l’objectiu d’optimitzar la tributació i establir mecanismes de prevenció per al compliment de la legislació fiscal de la seva empresa. Per fer això realitzem les gestions i tasques d’assessorament comptable necessàries tant a l’inici de l’any, com en les reunions de pre-tancament comptable.

  • Assessoria fiscal internacional.

  La dinàmica d’empreses que es relacionen amb l’exterior a través d’acords comercials i professionals requereix d’un assessorament continuat sobre els diferents models de relació entre les empreses. En Calders donem assessorament fiscal internacional a les companyies que necessiten un suport continu o puntual sobre els escenaris que resulten de la seva activitat importadora i/o exportadora.

  • Preparació, anàlisi i presentació dels impostos.

  En tots els impostos que hagi de presentar, depenent del tipus d’empresa, grau d’internacionalització, mida, etc., li oferim l’anàlisi, preparació i presentació d’Impost de Societats, IVA, IRPF d’empleats i proveïdors, Intrastat o IRPF de proveïdors a l’exterior, entre d’altres.

  • Repercussions tributàries en operacions.

  A Calders Economistes estudiem les repercussions tributàries que poden tenir les operacions d’inversions i les operacions societàries. D’aquesta manera complim el nostre objectiu d’anticipació i anàlisi.

  • Anàlisi i consultoria d’organització en empresa i patrimoni familiar.

  Les empreses familiars han de trobar un sistema d’harmonia entre les necessitats de la família i de l’empresa. Tot això sota una perspectiva tributària i fiscal. A mesura que l’empresa creix s’ha d’adaptar la gestió a les noves necessitats i possibles complicacions tributàries.

  • Representació davant l’Agència Tributària i Inspeccions fiscals.

  Davant d’inspeccions fiscals per part de l’administració li oferim la nostra representació i assessorament fiscal. Des de Calders estem a la seva disposició en la prevenció de sancions davant els procediments d’inspecció.

  • Auditoria Fiscal.

  Per iniciar la gestió d’un projecte en marxa i evitar contingències, li oferim i recomanem realitzar una auditoria fiscal. Analitzarem els registres comptables, moviments econòmics i operacions efectuades, i tota la documentació necessària.

  Des de Calders Economistes oferim un assessorament fiscal de qualitat, integrable amb la resta de serveis que l’empresa pugui precisar.