La regulación del règim laboral d’autònoms implica un conjunt de tràmits administratius, on equivocar-se en l’ompliment dels formularis o en el registre de l’empresa pot tenir efectes negatius a curt, mitjà i llarg termini.

Desde CALDERS ECONOMISTES podem simplificar i fer més fàcil aquest camí amb el servei per donar-se d’alta d’autònoms a Girona. Amb anys d’experiència en assessoria laboral i fiscal, tenim els coneixements i les eines necessàries per ajudar-te a superar els obstacles que puguis trobar en aquest procés. Des de la preparació de la documentació fins a l’assessorament personalitzat en qüestions legals i fiscals, estem aquí per fer que aquesta transició sigui el més suau i exitosa possible per a tu.

 

Alta d'Autònoms a Girona

Contacti amb el nostre departament d'alta d'autònoms a Girona

  He llegit i accepto la Política de Privacitat

  RESPONSABLE: Calders Economistes S.L. | FINALITAT: donar-li resposta davant sol·licitud d'informació o serveis. | LEGITIMACIÓ: acceptes de forma expressa, lliure i inequívoca la recollida de les teves dades i el consegüent tractament. | DESTINATARIS: les dades facilitades s'ubicaran en el nostre servidor i no seran cedides a tercers, excepte obligació legal. | DRETS: té drets d'accés, rectificació, portabilitat, cancel·lació, oposició i oblit de les seves dades. Pot exercir aquests drets sol·licitant-ho a través del correu info@calderseconomistes.es. | PROCEDÈNCIA: del propi interessat.

  Servei d'Alta d'Autònoms a Girona

  Disposem d’un departament especialitzat en el règim tant fiscal com laboral d’autònoms, amb qui podràs determinar els teus objectius i necessitats.

  Assessorament, Tràmits, i Suport per donar-te d'Alta d'Autònoms a Girona

  • Assessorament Personalitzat

  En el nostre primer encontre, dedicarem el temps necessari per entendre les teves necessitats i objectius professionals. A partir d’aquí, elaborarem un pla personalitzat d’acció per aconseguir l’alta com a autònom de manera eficient i conforme a la normativa vigent.

  • Gestió de Tràmits

  No et preocupis pels formularis i tràmits burocràtics. Ens encarregarem de tot el procés d’alta, des de la preparació de la documentació necessària fins a la presentació davant les autoritats competents. D’aquesta manera, estalviaràs temps i evitaràs possibles errors que puguin retardar el teu inici com a autònom.

  • Assessorament Fiscal

  Com a autònom, és important entendre les teves obligacions fiscals i minimitzar la teva càrrega impositiva. Els nostres experts en fiscalitat et guiaran en qüestions com la tributació, la facturació i la presentació de declaracions, assegurant que compleixis amb tota la normativa fiscal i que optimitzis la teva situació financera.

  • Seguiment i Suport Continu

  El procés d’alta com a autònom és només el principi d’una nova etapa professional. Després de l’alta, podem continuar al teu costat per resoldre qualsevol consulta que pugui sorgir. D’aquesta manera t’assegures que la teva activitat econòmica es manté en ordre i en regla amb les obligacions legals.

  Amb Calders Economistes rebràs un acompanyament que et simplificarà la vida

  En Calders Economistes, la nostra missió és proporcionar un servei integral i personalitzat per a cada client. Creiem en la transparència, l’eficàcia i el compromís amb l’èxit dels nostres clients. Per això, posem tot el nostre coneixement i experiència al teu servei, garantint que rebràs l’atenció i l’assessorament que et mereixes en aquest moment crucial de la teva carrera professional.

  Per això ens encantaria formar part del teu camí i veure’t créixer com a autònom a Girona. Amb Calders Economistes, estaràs i et sentiràs en bones mans des del primer dia. Contacta amb nosaltres avui mateix i comença a construir el teu futur professional amb confiança i tranquil·litat.