Som conscients que moltes empreses s’estan plantejant recórrer al concurs de creditors voluntari per afrontar la difícil situació que viuen. Per aquest motiu, des de Calders Economistes volem donar un cop de mà a pimes i autònoms en aquestes complicades circumstàncies.

concurs de creditors Girona

 

I ho podem fer gràcies a la nostra amplia experiència en Dret Concursal i Llei de Segona Oportunitat. Els nostres advocats posen al teu abast els seus coneixements per intentar donar continuïtat al teu negoci amb els mitjans que posa a la nostra disposició la llei. I, a més, reduir els riscos amb el patrimoni personal dels empresaris.

Posa't en mans d'experts en dret concursal i assessors financers

  He llegit i accepto la Política de Privacitat

  RESPONSABLE: Calders Economistes S.L. | FINALITAT: donar-li resposta davant sol·licitud d'informació o serveis. | LEGITIMACIÓ: acceptes de forma expressa, lliure i inequívoca la recollida de les teves dades i el consegüent tractament. | DESTINATARIS: les dades facilitades s'ubicaran en el nostre servidor i no seran cedides a tercers, excepte obligació legal. | DRETS: té drets d'accés, rectificació, portabilitat, cancel·lació, oposició i oblit de les seves dades. Pot exercir aquests drets sol·licitant-ho a través del correu info@calderseconomistes.es. | PROCEDÈNCIA: del propi interessat.

  Advocats concursals a Girona

  Davant d’una situació de crisi, una empresa pot recórrer a mecanismes per a garantir la seva continuïtat. Alguns d’aquests recursos estan relacionats amb ajustos a nivell laboral, com la posada en marxa de ERE o ERTE, per exemple. Però quan les finances es veuen àmpliament exposades, l’empresa pot recórrer al concurs de creditors voluntari.

  En aquest punt és molt important la previsió financera. Perquè si es detecten problemes de liquiditat extrems a curt termini és imprescindible actuar ràpidament i instar el concurs de creditors amb garanties. No fer-ho a temps pot desencadenar la incapacitat per a frenar el tancament de l’empresa i molts problemes econòmics i personals al propi empresari.

  El concurs de creditors és l’eina que ens permetrà entre d’altres coses:

  • Paralitzar la meritació d’interessos de deutes vençuts i/o execucions hipotecàries.
  • Frenar la interposició de demandes de creditors a l’empresa.
  • Impedeix l’inici d’execucions contra el patrimoni del deutor i a nivell de responsabilitats penals.
  • Disminuir el deute a través de quitacions, esperes o ampliacions de terminis per a la devolució de deutes a creditors.
  • Evitar l’endeutament enfront de la Seguretat Social i l’Agència Tributària.

  Principalment, el que fem acollint-nos a un concurs voluntari de creditors és declarar la situació financera de l’empresa a l’administració i els mateixos creditors, per tal d’arribar a acords en els pagaments dels deutes que permetin a l’empresa reconduir la situació. Però sobretot, és importantíssim fer-ho amb suficient marge d’actuació. Per aquest motiu, comptar amb un equip d’assessors d’empresa professionals és bàsic.

  Experts en Llei de Segona Oportunitat

  Són molts els factors que poden afectar directament el patrimoni d’un empresari en una situació de crisi de l’empresa. Per tant, cal posar en marxa mecanismes per evitar responsabilitats i salvaguardar el patrimoni de la figura de l’empresari.

  El concurs de creditors és una d’aquestes eines fonamentals. Però arribats a situacions límit, l’empresari encara comptarà amb la Llei de Segona Oportunitat aprovada l’any 2015. Aquesta Llei en realitat és un afegit a la Llei Concursal que defensa els drets de les persones físiques insolvents ja siguin o no empresaris.

  Existeixen però, requisits i condicions per a gaudir de l’exoneració de deutes. Per aquest motiu, si es troba o pot trobar-se en una situació semblant no dubti a contactar amb els nostres assessors i advocats especialistes en Llei de Segona Oportunitat i Llei Concursal. Ens posem al vostre servei.