Si vostè està buscant un advocat especialista en testaments, herències i successions, no dubti en comptar amb Calders Economistes. Som un despatx professional amb seu a Girona i oficines a diversos municipis de la província de Girona i Barcelona. Consulta la nostra xarxa d’oficines i contacta amb els nostres advocats especialistes en dret familiar.

Sens dubte, som conscients de la delicadesa d’aquest tipus d’assumptes personals, de manera que els nostres serveis d’assessorament i recolzament jurídic són totalment personalitzats.

 

advocats per a testaments a Girona

Contacti amb els nostres advocats especialistes en testaments, herències i successions

  He llegit i accepto la Política de Privacitat

  RESPONSABLE: Calders Economistes S.L. | FINALITAT: donar-li resposta davant sol·licitud d'informació o serveis. | LEGITIMACIÓ: acceptes de forma expressa, lliure i inequívoca la recollida de les teves dades i el consegüent tractament. | DESTINATARIS: les dades facilitades s'ubicaran en el nostre servidor i no seran cedides a tercers, excepte obligació legal. | DRETS: té drets d'accés, rectificació, portabilitat, cancel·lació, oposició i oblit de les seves dades. Pot exercir aquests drets sol·licitant-ho a través del correu info@calderseconomistes.es. | PROCEDÈNCIA: del propi interessat.

  Advocats per a testaments a Girona

  Si està pensant en deixar testament, els nostres advocats testamentaris hi són per oferir-li un assessorament totalment professional. Les gestions per fer un testament acostumen a ser ràpides però tot anirà en funció de cada necessitat concreta.

  En primer lloc, l’objectiu serà la definició clara de la voluntat del testador. L’assessorament jurídic per redactar un testament és clau per evitar futures problemàtiques entres els hereus. A més, s’hauran de tenir en compte les possibles repercussions civils i fiscals futures.

  Advocats d'herències i successions

  Quan es fa testament, normalment s’haurien de tenir en compte les futures problemàtiques en herències i successions. Però no sempre es així. Des de Calders Economistes els nostres advocats són especialistes en herències i tràmits successoris. Els hi assessorarem per prendre decisions sobretot en les situacions més complicades a les que es poden enfrontar.

  Alguns serveis en que els nostres advocats de familia poden ajudar en la tramitació d’herències i/o successions:

  • Preparació de testaments, revisions i/o modificacions.
  • Defensa judicial de l’herència i dels hereus, o negociacions en cas de manca d’acord.
  • Confecció de pactes successoris.
  • Transmissió succesòria en l’empresa familiar.
  • Tràmits d’acceptació d’herència o reclamacions.
  • Assessorament respecte a impostos de successions.

  Contacti amb els nostres advocats de testaments a Girona i deixi’s asessorar per professionals.