Dins l’equip legal de Calders Economistes comptem amb especialistes en servei de compliance per a empreses. Sens dubte, la prevenció dels riscos legals als quals es pot enfrontar una empresa, és clau.

El Corporate Compliance consisteix en una sèrie de procediments i bones pràctiques definits específicament per una organització. En primer lloc, el contingut del manual de compliance tindrà en consideració els riscos operatius de l’empresa. I en segon lloc, i igual d’important, es tindran en compte els riscos a nivell legal.

compliance empreses Girona

Actualment, comptar amb un sistema de resposta davant de la responsabilitat penal en que es pot veure sotmesa l’empresa és fonamental. En definitiva, comptar amb un pla adequat a les característiques concretes del negoci i que sigui resolutiu.

Contacti amb els nostres especialistes en compliance per a empreses

  He llegit i accepto la Política de Privacitat

  RESPONSABLE: Calders Economistes S.L. | FINALITAT: donar-li resposta davant sol·licitud d'informació o serveis. | LEGITIMACIÓ: acceptes de forma expressa, lliure i inequívoca la recollida de les teves dades i el consegüent tractament. | DESTINATARIS: les dades facilitades s'ubicaran en el nostre servidor i no seran cedides a tercers, excepte obligació legal. | DRETS: té drets d'accés, rectificació, portabilitat, cancel·lació, oposició i oblit de les seves dades. Pot exercir aquests drets sol·licitant-ho a través del correu info@calderseconomistes.es. | PROCEDÈNCIA: del propi interessat.

  Compliance per a empreses a Girona i Barcelona

  Com ja sabràs, Calders Economistes compta amb diferents despatxos professionals a Girona i Barcelona. El nostre servei de compliance per a empreses a Girona i Barcelona està definit dins del marc de l’assessoria laboral i legal per a negocis.

  En què consisteix el servei compliance?

  La base de l’elaboració d’un pla de compliance està en la primera fase d’anàlisi. Farem un estudi exhaustiu de la teva activitat comercial i de la teva empresa a nivell de recursos humans, gestió de vendes, marcs geogràfics i legislatius, etc. Per suposat, tenir les dades correctes i actualitzades és fonamental per poder fer un anàlisi de riscos coherent.

  Després, en base aquesta primera fase de documentació i anàlisi, els nostres experts en compliance format per advocats i assessors d’empresa professionals, elaborarà el pla de compliance.

  Però el servei de compliance per a empreses no acaba aquí. La implementació del pla i la seva revisió periòdica són tasques recurrents que donaran una garantia davant dels riscos futurs.

  El compliance serà una eina de control per garantir l’estabilitat però també el creixement de l’empresa davant de possibles sancions per infraccions de la persona jurídica. Vol saber-ne més? Contacti’ns per mantenir una reunió inicial. Els nostres assessors laborals i legals li donaran l’assessorament necessari.