C24 és el servei format per un conjunt de plataformes digitals que li permetrà disposar no només d'una eina administrativa sinó d'un canal de comunicació directa entre vostè i el seu assessor de Calders.

Per l’equip de Calders, l’optimització i gestió del seu temps és una de les nostres principals prioritats com equip d’assessors legals , i és per quest motiu que establim les eines de comunicació més adequades segons la seva activitat empresarial per tal de que disposi de manera permanent les dades de la seva activitat empresarial, novetats legislatives i gestions administratives.

C24, és un servei format per un conjunt de plataformes digitals que li permetrà disposar d’una eina de gestió administrativa, control permanent de les seves dades i un canal directe de comunicació amb el seu assessor de Calders per tal d’optimitzar el seu temps i el control de la seva activitat empresarial.

L’objectiu és establir un sistema de treball bilateral que ens permeti millorar el flux d’informació entre la seva organització i l’equip de Calders.

Funcionalitats del C24

intercanvi bilateral

1

Intercanvi bilateral d’informació amb Calders

comptabilitat analítica

2

Comptabilitat analítica

indicadors de facturació

3

Indicadors de facturació

control d'estoc

4

Control d’estoc

gestió de projectes

5

Gestió de projectes

control de costos per unitats de negoci

6

Control de costos per unitats de negoci

emissió de factures i pressupostos

7

Emissió de factures i pressupostos en qualsevol moment i des de qualsevol dispositiu

connexió bancària

8

Connexió bancària a temps real

documentació laboral

9

Documentació laboral al núvol

portal individualitzat

10

Portal individualitzat per treballador

Àrees d'implementació

Portal de nòmines

El portal del treballador, és una plataforma al núvol que ens permet una via de comunicació directa per la transmissió documental en l’àmbit laboral tant amb el seu responsable de nòmines com els seus treballadors.

A través del portal podrà disposar de les seves nòmines digitalitzades a més a més de crear portals individualitzats per cada treballador del seu equip per tal de que cada un disposi de la seva documentació laboral en una plataforma al núvol.

L’eina també disposa de la possibilitat de dur a terme el registre del control horari a través d’un ordinador o dispositiu mòbil.

Comptabilitat col·laborativa

La comptabilitat és l’eina bàsica per un eficaç control financer de la seva activitat empresarial i així seguir l’evolució de la facturació, els marges comercials , control de tresoreria, conciliació bancària i resultat financer.

La comptabilitat col·laborativa s’executa a través d’eines implementades en un servidor núvol que ens permet gestionar les seves dades al dia a dia i que vostè pugui dur a terme un control permanent d’aquestes en qualsevol moment i des de qualsevol dispositiu.

L’eina també li permetrà digitalitzar les seves factures a través del lector digital que quedaran registrades de manera automàtica a

la plataforma, permetent una major rapidesa alhora de comptabilitzar la seva informació i així oferir-li informació més actualitzada com

l’evolució de la facturació, l’estat de la tresoreria o el control d’impagats.

La comptabilitat col·laborativa no només li permetrà disposar de la seva informació de manera immediata sinó disposar d’un canal més directe amb el seu assessor de Calders per tal de seguir l’evolució de la seva activitat empresarial.

Gestió administrativa

Un software de gestió administrativa permet executar la facturació a través d’una única eina codificada i automatitzada que evitarà possibles errors en la gestió de facturació i el control de la seva tresoreria a més a més d’establir un canal directa amb el seu assessor de Calders per tal de que puguem revisar i comptabilitzar de manera directa la seva informació. L’eina també li permetrà crear una única base de dades amb totes les dades dels seus clients i proveïdors i així optimitzar la creació de pressupostos, albarans i factures.

Membre de

logo aedaf
logo economistes de catalunya
logo gestors administratius de catalunya