Ens centrem a entendre i atendre les necessitats específiques de cada client, buscant sempre la millor manera d’optimitzar la seva càrrega fiscal. Si està buscant suport fiscal especialitzat per al seu negoci, convidem-lo a contactar-nos. Descobrirà un servei de confiança i adaptat a les seves exigències.

El nostre compromís és preveure les teves demandes i, sobretot, aconseguir una optimització fiscal contínua per als nostres clients. Per obtenir un assessorament fiscal efectiu i adaptat a les necessitats del teu negoci, no dubtis a posar-se en contacte amb nosaltres. Descobriràs immediatament el valor d’un servei de màxima confiança.

 

assessoria fiscal per a empreses a Barcelona

Contacta amb el nostre equip de professionals en assessoria fiscal per a empreses a Barcelona i et donarem una resposta el més aviat possible.

  He llegit i accepto la Política de Privacitat

  RESPONSABLE: Calders Economistes S.L. | FINALITAT: donar-li resposta davant sol·licitud d'informació o serveis. | LEGITIMACIÓ: acceptes de forma expressa, lliure i inequívoca la recollida de les teves dades i el consegüent tractament. | DESTINATARIS: les dades facilitades s'ubicaran en el nostre servidor i no seran cedides a tercers, excepte obligació legal. | DRETS: té drets d'accés, rectificació, portabilitat, cancel·lació, oposició i oblit de les seves dades. Pot exercir aquests drets sol·licitant-ho a través del correu info@calderseconomistes.es. | PROCEDÈNCIA: del propi interessat.

  Àrees de la nostra assessoria fiscal per a empreses a Barcelona

  • Planificació i control de la política fiscal.

  A Calders, oferim orientació especialitzada en planificació fiscal, buscant la reducció òptima dels teus impostos i l’implementació de sistemes preventius per assegurar l’adherència a la normativa fiscal aplicable al teu negoci. Aquest procés inclou una sèrie d’accions i estratègies comptables des de l’inici de l’any fiscal fins a les reunions de pre-tancament comptable, per garantir la màxima eficiència fiscal.

  • Assessoria fiscal internacional.

  Entenem que les empreses amb activitat internacional, ja sigui a través d’importacions, exportacions o acords globals, necessiten orientació fiscal adaptada als seus desafiaments únics. Oferim serveis d’assessoria fiscal internacional per proporcionar suport constant o específic segons les seves necessitats particulars que resulten de la seva activitat importadora i/o exportadora.

  • Preparació, anàlisi i presentació dels impostos.

  En tots els tributs que la teva empresa hagi de gestionar, adaptant-nos al teu perfil empresarial, abast internacional i dimensions, oferim serveis d’anàlisi, preparació i tramitació de diverses obligacions fiscals. Això inclou l’Impost de Societats, l’IVA, l’IRPF per a empleats i proveïdors, Intrastat, així com l’IRPF per a proveïdors internacionals, entre d’altres.

  • Repercussions tributàries en operacions.

  A Calders Economistes, analitzem l’impacte fiscal que poden tenir les operacions d’inversió i activitats societàries, assegurant-nos així de complir amb la nostra meta d’anticipar i avaluar de manera proactiva les conseqüències tributàries.

  • Anàlisi i consultoria d’organització en empresa i patrimoni familiar.

  Per a les empreses familiars, és crucial establir un equilibri entre els interessos familiars i empresarials, considerant sempre l’angle fiscal i tributari. Amb el creixement de l’empresa, es fa necessària una adaptació constant en la gestió per afrontar noves necessitats i possibles complicacions tributàries.

  • Representació davant l’Agència Tributària i Inspeccions fiscals.

  En situacions d’inspeccions fiscals, des de Calders oferim la nostra representació i assessorament fiscal per ajudar a prevenir possibles sancions i gestionar eficientment aquests procediments. Ens posem a la teva disposició per afrontar aquesta revisió amb garanties.

  • Auditoria Fiscal.

  Per assegurar un inici sòlid del teu projecte i minimitzar contingències, oferim i recomanem la realització d’una auditoria fiscal. Aquesta inclourà una revisió detallada dels teus registres comptables, transaccions financeres, activitats realitzades i tota la documentació necessària.

  Des de Calders Economistes oferim un servei d’assessoria fiscal de qualitat, que pot ser complementat amb altres serveis necessaris per a la teva empresa a Barcelona, oferint d’aquesta manera una solució integral.