Si s’està plantejant separar-se o divorciar-se de la seva parella li recomanem que compti amb un equip d’advocats de divorcis especialistes.

Ja sigui una separació o divorci de mutu acord o que necessiti d’un procés contenciós davant els tribunals, compti amb el nostre assessorament en tot moment.

Posem a la seva disposició el nostre equip d’advocats a Barcelona.

advocats de divorcis a Girona

Vol divorciar-se o separar-se de la seva parella? Contacti'ns avui mateix

  He llegit i accepto la Política de Privacitat

  RESPONSABLE: Calders Economistes S.L. | FINALITAT: donar-li resposta davant sol·licitud d'informació o serveis. | LEGITIMACIÓ: acceptes de forma expressa, lliure i inequívoca la recollida de les teves dades i el consegüent tractament. | DESTINATARIS: les dades facilitades s'ubicaran en el nostre servidor i no seran cedides a tercers, excepte obligació legal. | DRETS: té drets d'accés, rectificació, portabilitat, cancel·lació, oposició i oblit de les seves dades. Pot exercir aquests drets sol·licitant-ho a través del correu info@calderseconomistes.es. | PROCEDÈNCIA: del propi interessat.

  Advocats de divorcis a Barcelona

  Amb la nostra extensa xarxa d’oficines li podem donar cobertura per al seu divorci o separació a Barcelona.

  Els nostres advocats especialistes en dret matrimonial i dret de família treballaran en el seu cas des del primer moment.

  Ens encantarà oferir-li totes les garanties com a advocats de divorcis especialistes per defensar els seus interessos. Sobretot si el cas es porta a judici, l’informarem en tot moment dels passos a seguir.

  El més important s’arribi o no a un acord, serà establir un conveni regulador entre les dues parts. Aquest conveni intentarà garantir el màxim benestar dels fills, la pensió alimentària, compensacions econòmiques, la decisió sobre el domicili familiar, etc.

  Si vol més informació abans de parlar amb nosaltres pot consultar la nostra guia sobre com divorciar-se de la parella.

  Contacti amb els nostres advocats de divorcis a Barcelona, i conegui de primera mà com podem ajudar-li a vostè i a la seva família.