A partir del dia 1 d’abril de 2020 i fins el 30 de juny ja es pot presentar la declaració de Renda 2019. Com cada any, Calders Economistes posa a la seva disposició els millors professionals per a la confecció de les declaracions de renda i patrimoni.

A més a més, enguany, els hi oferim la possibilitat d’enviar-nos tota la documentació i fer els contactes amb vostès de forma totalment remota, per telèfon, e-mail o vídeo-conferència si és necessari. Amb els nostres múltiples despatxos donem cobertura per a la presentació de la Renda 2019 a Girona i Barcelona províncies.

renda 2019 a Girona

 

Els assessors fiscals de Calders Economistes, els informaran de tots els documents necessaris per estudiar el seu cas. Una vegada revisem tota la documentació els hi informarem dels tràmits a fer sobre la Renda 2019 i demanarem la seva confirmació.

Reserva cita amb un dels nostres especialistes i inicia el procés per a la presentació de la teva declaració de renda de l’exercici 2019. Cobra el que te correspon i no paguis de més amb un servei d’assessoria fiscal personalitzat.

Vol fer la declaració de la renda 2019 amb Calders?

  He llegit i accepto la Política de Privacitat

  RESPONSABLE: Calders Economistes S.L. | FINALITAT: donar-li resposta davant sol·licitud d'informació o serveis. | LEGITIMACIÓ: acceptes de forma expressa, lliure i inequívoca la recollida de les teves dades i el consegüent tractament. | DESTINATARIS: les dades facilitades s'ubicaran en el nostre servidor i no seran cedides a tercers, excepte obligació legal. | DRETS: té drets d'accés, rectificació, portabilitat, cancel·lació, oposició i oblit de les seves dades. Pot exercir aquests drets sol·licitant-ho a través del correu info@calderseconomistes.es. | PROCEDÈNCIA: del propi interessat.

  Renda 2019 per a particulars a Girona i Barcelona

  La nostra xarxa d’oficines està a la seva disposició per confeccionar rendes a les províncies de Girona i Barcelona. Donada la situació de confinament actual i fins que tornem a la normalitat, els nostres assessors us podran atendre per telèfon o de forma telemàtica.

  Malauradament són molt habituals els errors en els esborranys de la declaració. Per aquest motiu sempre us recomanem fer-ne una revisió. Entre la documentació necessària per confeccionar la teva Renda 2019 es troben per exemple:

  • DNI i dades del declarant o de la parella en cas de fer una declaració conjunta.
  • IBAN pel cobrament o pagament del resultat de la declaració.
  • Documents relatius al treball: pagaments i retencions laborals, documentació de cessament o acomiadament.
  • Documents bancaris: deduccions per hipoteques o plans de pensions.
  • Documentació relativa a la hipoteca o lloguer, referències cadastrals de propietats, etc.

  Recordi que també haurà de realitzar la declaració per l’Impost sobre el Patrimoni en cas de tenir l’obligació.