Calders Economistes té com a premissa bàsica facilitar a l’empresa els processos de gestió de personal i resoldre les seves consultes. I per aquest motiu posem al teu abast la nostra experiència en assessoria laboral per a empreses.

Comptem amb un equip professional en permanent actualització i formació. Això li permetrà gestionar els processos d’acord amb la normativa vigent en cada moment.

Així mateix, oferim un servei complet en totes les etapes empresarials i la resolució de conflictes via processos de conciliació o judicials.

assessoria laboral per a empreses

Contacti amb el nostre equip de professionals en assessoria laboral i li donarem una resposta el més aviat possible.

  He llegit i accepto la Política de Privacitat

  RESPONSABLE: Calders Economistes S.L. | FINALITAT: donar-li resposta davant sol·licitud d'informació o serveis. | LEGITIMACIÓ: acceptes de forma expressa, lliure i inequívoca la recollida de les teves dades i el consegüent tractament. | DESTINATARIS: les dades facilitades s'ubicaran en el nostre servidor i no seran cedides a tercers, excepte obligació legal. | DRETS: té drets d'accés, rectificació, portabilitat, cancel·lació, oposició i oblit de les seves dades. Pot exercir aquests drets sol·licitant-ho a través del correu info@calderseconomistes.es. | PROCEDÈNCIA: del propi interessat.

  Serveis en assessoria laboral per a empreses

  Assessorament en la contractació i formulació de la seva plantilla laboral.

  A Calders li assessorem en l’elecció del contracte, la seva redacció i presentació. És fonamental la construcció d’una plantilla equilibrada i que afavoreixi els costos de la seva empresa.

  Confecció de nòmines, afiliació, càlcul i transmissió electrònica de cotitzacions a la Seguretat Social.

  Mes a mes li assessorem o realitzem el càlcul i confecció de les nòmines, així com la seva transmissió a la Seguretat Social.

  Extinció de relacions laborals.

  Les variables en relació a les extincions de les relacions laborals han de ser avaluades minuciosament. Com la seva assessoria laboral per a empreses portarem el control sobre el venciment de contractes, les baixes voluntàries i els acomiadaments.

  Expedients de Regulació d’Ocupació (ERO).

  L’ERO és un procediment perquè una empresa amb problemes econòmics sol·liciti autorització a l’Administració Pública per acomiadar o suspendre treballadors dins d’un marc que els garanteixi certs drets. Calders li ofereix assessorament i suport en tot el procés de l’ERO. Des de la decisió i anàlisi de la problemàtica, la preparació i presentació, el període de consultes i el lliurament a l’autoritat dels resultats i tancament.

  Auditoria Laboral.

  Li oferim la possibilitat de realitzar una revisió puntual o periòdica del grau de compliment de la normativa. Es realitzaria en l’àmbit laboral i de Seguretat Social, així com les condicions aplicables a l’empresa.

  Una auditoria laboral és imprescindible per a la presa de decisions, en particular en resolució de conflictes o sancions. Així mateix, en processos de compravenda, adquisició, fusió o absorció, entre d’altres.

  Representació davant del Tribunal Laboral de Catalunya, la Inspecció de Treball, els jutjats Socials i el Centre de Mediació Arbitratge. Conciliació en demandes i procediments laborals.

  Davant de qualsevol inspecció, control o procediment que li sorgeixi, a Calders ens posem a la seva disposició per representar-lo i assessorar-lo en l’àmbit laboral.

  Acomiadaments i mediació en conflictes laborals.

  Quan per diferents motius l’empresa ha d’acomiadar persones li assessorem perquè utilitzi la via més convenient i compleixi amb tots els requisits marcats pel procediment. És important assegurar-nos de no tenir reclamacions futures.

  En el cas de conflictes laborals Calders li ofereix tant l’assessorament en la gestió com la mediació entre els afectats. L’objectiu és resoldre el més ràpid possible i aconseguir un acord entre les parts.

  En resum, a Calders Economistes volem ser la seva assessoria laboral per a empreses. Comptem amb un equip de professionals amb una àmplia experiència professional especialitzats en les diferents facetes de l’àrea laboral d’una empresa.